Facebook
40 СУ "Луи Пастьор" - София
Иновативно екоучилище

Уважаеми госпожи и господа,

Уважаеми учители и ученици,

 

  Поздравяваме ви с най-светлия български празник – 24 май – Денят на българската просвета и култура и славянската писменост.  Той е уникален по рода си, защото на този ден празнуваме своята духовност като нация.

  Уважаеми учители, използваме повода да ви благодарим за труда, който положихте в тези трудни за образованието времена. За поред път показахте, че професията учител е мисия, която следвате всеотдайно. Заслужавате дълбока признателност за усилията и обичта, с които раздавате себе си, за да изградите нашите ученици като достойни и знаещи личности. Пожелаваме ви да съхраните творческата си енергия, а успехите на учениците да ви дават нови и нови сили!

  Скъпи ученици, за вас настоящата учебна година също бе изпитание на волята и стремежа към знание. Пътищата на знанието са различни, но вие проявихте отговорност, старание и разбиране. А това са част от уроците, които преподаваме извън учебното съдържание.  Бъдете упорити, учете с желание и воля и не спирайте да се образовате! Защото успяват знаещите, можещите и смелите!

  Уважаеми родители, благодарим Ви, че бяхте близо до своите деца и подкрепяхте както тях, така  и нас, учителите. Вие сте част от училищната общност на 40СУ „Луи Пстьор “ и показахте, че успехите се постигат, когато заедно гледаме в една посока.  Пожелаваме Ви изобилие от търпение и любов, така необходими при възпитанието на децата!

 - Изображение 1 - Изображение 2 - Изображение 3 - Изображение 4 - Изображение 5 - Изображение 6