Facebook
Иновативно екоучилище

Среща в София - Проект "Кoменски"

От 15.04. до 19.04.2013г. в училището ни се проведе поредната работна среща по проект „Коменски”. Гостуваха ни групи от училищата партньори от Белгия, Германия, Полша, Турция и Испания.

На 16.04.13г. се проведе „Изложение за воден туризъм”, на което всички екипи представиха на английски език атрактивни маршрути за пътуване по вода, като за целта бяха подготвили брошури, презентации, много сувенири и лакомства, характерни за отделните дестинации. На официалното откриване на изложението присъстваха кметът на район „Люлин” г-н Младенов, г-жа Вангелова, старши експерт в РИО София-град, директори на училищата партньори, родители, ученици и учители.

Организирани бяха различни игри и състезания, както и парти, на което всички групи представиха традиционни танци и песни. Гостите разгледаха забележителностите на София, посетиха Рилския манастир и останаха очаровани от гостоприемството и топлотата, с която бяха посрещнати от връстниците си в училище и в семействата - домакини. Информация за визитата е поместена в следните издания:

Вестник "Учителско дело";

Среща в София - Проект "Кoменски" - Изображение 1Среща в София - Проект "Кoменски" - Изображение 2Среща в София - Проект "Кoменски" - Изображение 3Среща в София - Проект "Кoменски" - Изображение 4Среща в София - Проект "Кoменски" - Изображение 5