Facebook
Иновативно екоучилище

Олимпия Футбол Клуб

Олимпия Футбол Клуб е детска футболна школа с основна цел развитие на футбола сред малките и подрастващи деца. Заедно с Олимпия Футбол Клуб децата развиват вродения си спортен талант в приятелска среда и професионална атмосфера. Спортът помага и за развитие на личностни качества, необходими за всяка сфера за живота – като организираност,  толерантност, работа в екип, увереност, решителност. 

Методиката на Клуба е адаптирана и проверена в практиката, изцяло е съобразена с възрастовите особености на обучаващите се деца.

 

Заниманията се осъществяват от висококвалифицирани специалисти, с дългогодишен опит при работата с деца.

 

За представяне на наученото в  заниманията в училище, Клубът организира за своите  възпитаници футболен турнир „Олимпия Къп”. Събитието се провежда в две издания – есенно и пролетно.

 

Децата, които желаят да надградят футболните си умения, могат да продължат своето обучение и в детско-юношеската школа на Олимпия. Развитието в нея им предоставя възможност да участват и в редица състезателни събития, вкл. под егидата на Български Футболен Съюз, чийто член е Олимпия Футбол Клуб.

 

Заниманията в 40 СУ се провеждат от Владислав Шумантов, който притежава квалификационен лиценз UEFA “B”.  Владислав Шумантов е и старши треньор на набор 2007 и 2008 в Олимпия Футбол Клуб.

 

График на занятията:

Вторник и четвъртък - 1 клас - 15:30ч. - 16:30ч.

Вторник и четвъртък - 2, 3, 4 клас - 14:30ч. - 15:30ч.

Олимпия Футбол Клуб - Изображение 1Олимпия Футбол Клуб - Изображение 2Олимпия Футбол Клуб - Изображение 3